TrampoliiniAreena - säännöt

 

TRAMPOLIINI PARKIN PUUHASÄÄNNÖT
 

1.     Noudata aina Puuhaparkin yleisiä puuhasääntöjä.
 

2.     Jokaisella trampoliinilla on omat ohjeet, jotka tulee lukea ja joita tulee noudattaa ennen trampoliinille menoa.
 

3.     Trampoliini Parkissa hypitään aina ilman kenkiä. Jokaisella trampoliineihin menijällä tulee olla jalassa trampoliini sukat (jarru/liukuestesukat). Trampoliinisukkia voi ostaa lipunmyynnistä, jollei ole omia.
 

4.     Trampoliineilla hyppiminen on todella vaarallista. On tärkeää, että jokainen noudattaa trampoliinien ohjeita tarkasti, sekä yleistä varovaisuutta.
 

5.     Tärkein perusohje on, että yksittäisellä trampoliinilla saa hyppiä vain yksi henkilö kerrallaan. Mikäli tätä ohjetta ei noudata, tapahtuu varmasti onnettomuus. Tällöin vastuun kantaa AINA se henkilö, joka tulee trampoliinille viimeisenä.
 

6.     Trampoliinilla hyppijällä on aina etuoikeus hyppiä, kunnes itse poistuu trampoliinilta. Uusi hyppijä saa tulla ainoastaan täysin vapaalle trampoliinille.
 

7.     Mikäli huomaatte villiä menoa tai sääntöjen rikkomista on teidän velvollisuus tulla heti kertomaan tästä valvojalle/henkilökunnalle (lipunmyyntiin). Jokaisella alueella olijalla on siis myös velvollisuus vahtia yleistä turvallisuutta.
 

8.     Osa trampoliineista on vaativia, eli huoltajilla on erityisvastuu huolehtia, mitkä trampoliinit soveltuvat ja millä vaikeustasolla huollettavilleen. Puuhapark ei voi ottaa vastuuta Trampoliini Parkista, vaan vastuu on jokaisella itsellään tai huoltajalla, aivan kuten harrastaessa liikuntaa missä tahansa.
 

9.     Urheilu on aina vaarallista ja siinä voi pahoin vammautua, eli noudattakaa erityistä varovaisuutta ja maalaisjärkeä.