Sporttikatu - Puuhasäännöt

 

SPORTTIKATU – WALK OF SPORTS
 PUUHASÄÄNNÖT


 

1.     Noudata aina puuhaparkin yleisiä puuhasääntöjä
 

2.     Sporttikatu muodostuu erilaisista Laji-looseista. Jokaisessa loosissa aina harrastetaan sinne tarkoitettua lajia. Yksittäisten loosien ohjeet ja säännöt löytyvät aina tarvittaessa kunkin loosin seinästä. Näitä ohjeita ja sääntöjä tulee jokaisen noudattaa.
 

3.     Spottikadulla voit harrastaa yli 50 eri urheilulajia. Kadulta näet eri lajien looseja. Mikäli loosi on varattuna, odota rauhassa vuoroasi. Loosiin saa mennä sisään vain yksi porukka kerrallaan, ellei yhteisesti toisin sovita. Eli odottakaa rauhassa vuoroanne tai käykää tällä välillä muissa looseissa.
 

4.     Osassa urheilulajeissa tarvitaan suojavarusteita. Muista pukea suojavarusteet yllesi ennen lajin aloittamista. Osa lajeista tehdään ilman kenkiä (ilmavolttirata). Tarkemmat ohjeet löytyvät aina lajien loosseista.
 

5.     Esineiden/urheiluvälineiden vieminen loosista ulos on ehdottomasti kiellettyä.
 

6.     Osa urheilulajeista on vaativia, eli huoltajilla on erityisvastuu huolehtia, mitkä lajit soveltuvat ja millä vaikeustasolla huollettavilleen. Puuhapark ei voi ottaa vastuuta sporttikadun aktiviteeteistä, vaan vastuu on jokaisella itsellään tai huoltajalla, aivan kuten harrastaessa liikuntaa missä tahansa.
 

7.     Urheilu on aina vaarallista ja siinä voi pahoin vammautua, eli noudattakaa erityistä varovaisuutta ja maalaisjärkeä.