Pomppulinnamaailman Puuhasäännöt

 

POMPPULINNAMAAILMAN
 PUUHASÄÄNNÖT


 

1.     Noudata aina puuhaparkin yleisiä puuhasääntöjä. Alueella ei ole valvontaa, vaan kaikki vastuu on käyttäjillä.
 

2.     Pomppulinna maailma muodostuu erilaisista Pomppulinnoista. Pomppulinnojen ulkopuolella on kyltti kuinka monta pomppijaa kerralla saa olla pomppimassa.

 

3.     Pomppulinnassa olijoilla on etuoikeus pomppia ja uusia pomppijoita saa tulla sisään vasta sitä mukaan kun edellisiä poistuu. Vastuu tämän säännön noudattamisesta on kaikilla käyttäjillä ja alueella liikkujilla.
 

4.     Pomppulinnoissa tulee pomppia ilman kenkiä.
 

5.     Mikäli huomaatte villiä menoa, sääntöjen rikkomista tai liikaa pomppijoita  kerralla on teidän velvollisuus tulla heti kertomaan tästä valvojalle/henkilökunnalle (lipunmyyntiin).
 

6.     Mikäli huomaatte, että joku pomppulinna olisi rikki, heikosti kiinni (liikkuu), ottaa tuuleen tms. tyhjentäkää pomppulinna heti ihmisistä ja ilmoittakaa asiasta henkilökunnalle (lipunmyyntiin).
 

7.     Osa pomppulinnoista on vaativia, eli huoltajilla on erityisvastuu huolehtia, mitkä pomppulinnat soveltuvat ja millä vaikeustasolla huollettavilleen. Puuhapark ei voi ottaa vastuuta Pomppulinnoista, vaan vastuu on jokaisella itsellään tai huoltajalla, aivan kuten harrastaessa liikuntaa missä tahansa.
 

Pomppulinnat ovat aina todella vaarallista ja niissä voi pahoin vammautua, eli noudattakaa erityistä varovaisuutta ja maalaisjärkeä.