Puuhasäännöt

 

PUUHAPARKIN PUUHASÄÄNNÖT

 

 1. Tarkista aina omat vaatteesi ja varusteesi, jotta ne varmasti soveltuvat puuhaamiseen. Älä käytä mitään kehosta irti roikkuvaa pitkää vaatetta, liinaa, korua, tms. joka voi tarttua jonnekin.
   

 2. Tarkista aina jokaisella suorituspaikalla yleinen turvallisuus, ennen kuin aloitat puuhailun. Mikäli sinulla on pienikin epäilys siitä, ettei suorituspaikka, suoritusvälineet tms. ole turvallisia tai ovat vähänkin vioittuneet, älä aloita puuhailua ja sinulla on velvollisuus ilmoittaa heti asiasta henkilökunnalle (lipunmyyntiin).
   

 3. Jokaisella suoritusalueella on omat säännöt ja näillä alueilla tulee noudattaa kyseisen alueen sääntöjä. Tämän lisäksi alueiden sisällä on monella yksittäisellä suorituspaikalla vielä omat säännöt, joita tulee aina noudattaa. Jokaisella on velvollisuus tutustua sekä noudattaa näitä sääntöjä ja henkilökunnan ohjeita. Velvollisuus astuu voimaan lipunostotapahtumasta.
   

 4. Kaikki puuhailu ja liikkuminen Puuhaparkin alueella tapahtuvat aina omalla vastuulla. Alle 10-vuotiailla lapsilla tulee olla huoltaja mukana, joka vastaa lapsista.
   

 5. Mikäli havaitset Puuhaparkin alueella mitä tahansa tavanomaisesta poikkeavaa tai, että joku ei noudata yhteisiä sääntöjä, on sinulla velvollisuus kertoa tästä heti henkilökunnalle (lipunmyyntiin).
   

 6. Valitse puuhailut, suorituspaikat sekä vauhtisi aina kokosi ja taitotasosi mukaan. Takaa tai ylhäältä tuleva väistää. Huomioi erityisesti pienet lapset. Väistä muut puuhailijat aina etäältä. Älä tee liian rohkeita ja vaikeita puuhia/temppuja itsellesi.
   

 7. Noudata aina kaikkia sääntöjä, opasteita ja henkilökunnan ohjeita. Henkilökunnan velvollisuus on poistaa henkilö puuhaparkin alueelta, joka ei noudata puuhasääntöjä tai henkilökunnan ohjeita.
   

 8. Jokaisen velvollisuus on auttaa tapaturman sattuessa. Ilmoita asiasta viipymättä henkilökunnalle (lipunmyyntiin).
   

 9. Älä kuljeta puuhailu-välineitä pois niiden omilta paikoiltaan.
   

 10.  Suorituspaikoilla ei ole Puuhaparkin puolesta valvontaa, eli jokainen puuhailija ja heidän huoltajat vastaavat itse turvallisuudestaan ja siitä että puuhasääntöjä noudatetaan.