Winter_nallen Seikkailuvuori - säännöt

 

WINTER NALLEN SEIKKAILUVUOREN PUUHASÄÄNNÖT
 

1.     Noudata aina Puuhaparkin yleisiä puuhasääntöjä (oikealla).
 

2.     Seikkailuvuorella ei ole valvontaa Puuhaparkin puolesta. Seikkailuvuorella huoltajan tulee tarkasti valvoa lasta/lapsia koko ajan ja ymmärrettävä, että alueella on myös muita henkilöitä.
 

3.     Vulkan-Kraatteri hypyn ollessa käytössä, alueella on aina valvoja. Hypätä saa vain ja ainoastaan saatuaan luvan valvojalta. Valvojan ohjeita tulee noudattaa.
 

4.     Valitse puuhailut, suorituspaikat sekä vauhtisi aina kokosi ja taitotasosi mukaan. Takaa tai ylhäältä tuleva väistää. Huomioi erityisesti pienet lapset, väistä muut puuhailijat aina etäältä. Älä tee lian rohkeita ja vaikeita puuhia/temppuja itsellesi.
 

5.     Pidä huolta ettei lapsi mene liian korkealle tai liian jyrkkään kohtaan. Vuorelta voi tippua ja siksi tulee todella valvoa lapsen kulkemista ja tarvittaessa vaikka avustaa kädestä pitäen.
 

6.     Ryömintäluolissa tulee noudattaa oikeaa kulkusuuntaa. Luolissa tulee liikkua ripeästi, eikä sinne saa jäädä paikoilleen, vaan tulee koko ajan edetä. Huoltajan tulee pitää huoli, että luolaan mennyt lapsi myös pääsee sieltä ulos. Pienissäkin ongelmatilanteissa tulee heti ottaa yhteys henkilökuntaan (lipunmyyntiin).
 

7.     Winter-Talvinallen kotiluolassa tulee kaikkien olla hiljaa, ettei vaan Winter-Talvinalle herää. Ethän koske mihinkään Winterin tavaroihin.
 

8.     Leikkiluola on tarkoitettu alle 6-vuotiaille lapsille ja siellä tulee noudattaa yleistä leikkipaikka käyttäytymistä. Huoltaja ei saa jättää lapsia yksin leikkiluolaan.
 

9.      Seinäkiipeilyssä tulee noudattaa erityistä varovaisuutta, ettet tipu reunalle tai toisten päälle.