KORONA - Turvallisuusohjeet

 

KORONA KESÄN 2020 – TURVALLISUUS OHJEET:

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää! Teemme parhaamme, jotta saamme vierailunne puistossa sujumaan mahdollisimman turvallisesti ja jouhevasti. Noudatamme viranomaisten ja ministeriön ohjeita ja määräyksiä. Henkilökuntamme on ohjeistettu käsihygieniaan, turvaväleihin sekä toimimaan poikkeustilanteissa.

Haluamme välttää kaikkia turhia kontakteja tänä kesänä. Poistimme tämän vuoksi mm. sisäänpääsyrannekkeet tältä kesältä. Maksukuitti toimii rannekkeena.

Meidän kaikkien ihmisten rooli on tärkeä Korona ajan käyttäytymisessä ja voimme omalla toiminnallamme vaikuttaa paljon myös yleiseen turvallisuuteen. Toivomme kaikkien asiakkaiden noudattavan seuraavia Korona ohjeita puistossa vieraillessanne:

- TURVAVÄLIT

Oman perheen tai porukan kesken voi huvitella huoletta, mutta muihin asiakkaisiin on pidettävä etäisyyttä vähintään 2 metriä. Jätäthän riittävästi väliä edelliseen jonottajaan kaikissa paikoissa, joissa jonoja syntyy.

- TEHOSTETTU HYGIENIA

Meillä on pitkin puistoa, eri alueilla käsien desifiointipisteitä. Sieltä löytyy käsidesiä ja suojapäähineitä. Muistakaa desifioida käsiä säännöllisesti ja ainakin ennen kuin lähtee puuhaamaan jotain käsillä.

- VAIN TERVEENÄ HUVITTELEMAAN

Tulkaa vain täysin terveena huvittelemaan. Jos saat sairauden oireita kesken huvipuistopäivän ole heti yhteydessä ensiapupisteeseen.

 

Puuha-kioski toimii jo valmiiksi take away-periaatteella. Puuha-Buffetista saa toistaiseksi erilaisia ruoka-annoksia, samoin kuin Klubi-ravintolasta. Eli ravintolat ovat normaalisti avoinna, toki Korona ajan ohjeistuksella.

Toivomme vierailtamme:

-    Mikäli olet ostanut liput etukäteen, niin tarkista, että QR-koodit tai tekstiviesti koodit ovat
      helposti saatavilla puistoon tullessasi. Nopeuttaa palvelua ja vähentää kontaktia!

-    Muistakaa desifioida kädet joka kerta, ennen kuin rupeatte käsillä jotain puuhastelemaan

-    Rannekkeet eivät ole käytössä, maksukuitti toimii tänä kesänä rannekkeena.

-    Ymmärrystä poikkeustilanteen aiheuttamille muutoksille